Μία τέλεια ιδέα για τα παιδιά (και όχι μόνο...)
Θα χρειαστείτε 2 κόκκινα μήλα, 2 κ.σ. ζάχαρη και 1 κ.γ. κανέλλα. Κόψτε
τα μήλα σε πολύ λεπτές φέτες με ένα κοφτερό μαχαιρι ή με ένα μαντολίνο
και απλώστε σε ένα ταψάκι φούρνου. Ανακατέψτε τη ζάχαρη με την κανέλλα
και ρίξτε το μείγμα ομοιόμορφα πάνω στις φέτες μήλου. Ψήστε στους 100
βαθμούς για 2 ώρες, μέχρι να γίνουν οι φέτες τραγανές. Αφήστε να
κρυώσουν και διατηρούνται σε αεροστεγές δοχείο μέχρι και 3 μέρες!
Ετικέτες Συνταγές