Κοτόπουλο Γεμιστό με Σπανάκι και Τυρί Συνοδευμένο από Κριθαράκι με Ντομάτα


Συστατικά για 4 άτομα:
 Εκτέλεση:
  1. Απλώστε αλουμινόχαρτο σε ένα πυρίμαχο σκεύος. Απλώστε τα φιλέτα κοτόπουλου ανοιχτά πάνω στο αλουμινόχαρτο. Απλώστε στη μια μεριά μουστάρδα, βάλτε από πάνω λίγο σπανάκι (αφού το έχετε ξεπαγώσει και το έχετε στραγγίσει), και μετά το τυρί. Αλατοπιπερώστε. Τυλίξτε το φιλέτο σφιχτά και τοποθετήστε όμορφα στο σκεύος με τις άκρες προς τα κάτω.
  2. Αλατοπιπερώστε το κοτόπουλο και ψήστε χωρίς να τα γυρίσετε μέχρι το πάνω μέρος να ροδίσει και το κοτόπουλο να έχει ψηθεί καλά.
  3. Στο μεταξύ, βράστε το κριθαράκι. Στραγγίστε και  ξαναβάλτε το στην κατσαρόλα. Προσθέστε ντομάτες, μαϊντανό, βούτυρο και χυμό λεμονιού. Αλατοπιπερώστε και ανακατέψτε.
  4. Σερβίρετε το γεμισμένο κοτόπουλο με το κριθαράκι
Description: pixel

Ετικέτες